John Stegeman heeft ondanks één zege na de winterstop het vertrouwen dat hij bij PEC Zwolle in de eredivisie zal houden: ,,Ik denk nog steeds dat wij met elkaar voldoende punten kunnen pakken om erin te blijven.”
Volledig scherm
PREMIUM
John Stegeman heeft ondanks één zege na de winterstop het vertrouwen dat hij bij PEC Zwolle in de eredivisie zal houden: ,,Ik denk nog steeds dat wij met elkaar voldoende punten kunnen pakken om erin te blijven.” © BSR Agency

Tandeloos PEC flirt tegen AZ opnieuw met eerste divisie: ‘Het ligt niet aan de trainer’

SAMENVATTINGIs degradatiekandidaat PEC Zwolle na de strafschoppenregen tegen AZ (2-0) en weer een uitduel waarin het weinig klaarspeelde gebaat bij een trainerswissel? De aanvoerder en de coach zelf denken van niet.

John Stegeman reageerde, nadat hij met zijn ploeg bar weinig klaarspeelde tegen AZ, verrast en lichtelijk gepikeerd toen hij vragen over zijn positie als trainer van PEC Zwolle kreeg. Of hij niet het gevoel heeft dat zijn ploeg na de veertiende nederlaag, de zestiende plek op de ranglijst en het povere aanvalsspel gebaat is bij een wisseling van de wacht? ,,Daar ga ik niet op antwoorden, want dat vind ik een rare vraag. Die vragen moet je aan Mike Willems of Adriaan Visser stellen.”