Volledig scherm
epa07339183 Dutch Thomas Krol in action during the Men's 1000m race at the ISU Speed Skating World Cup in Hamar, Norway, 02 February 2019. EPA/Terje Bendiksby NORWAY OUT © EPA

Thomas ontspant nog een dag voor zijn WK, Kimmann daagt shorttracksters uit

SPORTBYTESIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters uit het verspreidingsgebied van de Stentor meemaken én delen op sociale media.

Duidelijke boodschap van onze Griekse karateka die in Apeldoorn woont, Vicky Panetsidou: ‘Stel je doelen hoog en stop pas als je er bent.’ Nou, dat been van de karateka komt wel erg hoog, dat redden wij nooit...

Zo, de uitnodiging staat. BMX’er Niek Kimmann en Rinke Oegema staan voor de verandering eens een keer op de schaats. De twee durfallen op de fiets dagen shorttracksters Suzanne Schulting en Yara van Kerkhof uit voor een wedstrijd. Ben benieuwd! Tot nu toe hebben we overigens alleen nog stilstaand beeld van Kimmann en Oegema op het ijs gezien....

Nog even een dagje genieten van de zon, de sneeuw en de prachtige omgeving, dacht Thomas Krol. De Deventer schaatser moet zaterdag en zondag aan de bak op de 1000 en 1500 meter. Van ontspanning naar inspanning. Kom op Thomas!

Oei, die kijkt boos! Nee, het is concentratie, verzekert Danique Kerkdijk ons. De voetbalster van Bristol City, die haar roots in Olst heeft, stelt dat je alleen maar kunt vechten zoals je traint! Wijze woorden!

Lekker Ronald Mulder! De Zwollenaar pakte op de eerste dag met de Oranje teamsprinters goud op het WK in Inzell. Het is net skeeleren, zei Mulder al eerder. Goud!

Stoere praat Eelco Sintnicolaas! De Apeldoornse tienkamper zegt tijdens een trainingskamp in Zweden een ijsbad te hebben willen nemen, maar het ijs was te dik. Haha, zouden wij ook gezegd hebben. Wel een mooi plaatje!