Joris Berkhout (bovenin) kijkt hoe medespelers van Dynamo Robin Boekhoudt en Jeroen Rauwerdink een blok verzorgen in de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Sliedrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Joris Berkhout (bovenin) kijkt hoe medespelers van Dynamo Robin Boekhoudt en Jeroen Rauwerdink een blok verzorgen in de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Sliedrecht. © Wout van Zoeren

Vechtmachine Dynamo blijft achter met zuur gevoel in Finland na gemiste kans in Champions League

De Champions League zit er op voor de volleyballers van Dynamo. De Apeldoorners gingen woensdagavond in Finland ook in de tweede wedstrijd tegen Vammalan Lentopallo onderuit: 3-1. Vorige week werd er al met 2-3 in Apeldoorn verloren. Toch bleef de ploeg van trainer Redbad Strikwerda met een ‘zuur’ gevoel achter.

  1. Als een ‘malle’ tikt Frank Baak codes in tijdens volleybalduels, om Dynamo aan de winst te helpen
    PREMIUM

    Als een ‘malle’ tikt Frank Baak codes in tijdens volleybal­du­els, om Dynamo aan de winst te helpen

    Als een malle tikt hij combinaties van letters en cijfers in een speciaal programma. Tijdens de wedstrijden van het Apeldoornse Dynamo levert Frank Baak de coaches essentiële informatie, waarmee een volleybalduel gewonnen kan worden. Wellicht maakt zijn werk vanavond in Finland het verschil, in de beslissende confrontatie met Sastemala, in de voorronde van de Champions League. ,,Het belangrijkste is dat je vliegensvlug kan typen.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn