Ali Aygun tekent als hoofdtrainer bij TKA.
Volledig scherm
PREMIUM
Ali Aygun tekent als hoofdtrainer bij TKA. © TKA

Ali Aygun (41) wil als trainer TKA weer op de kaart zetten: ‘Ik hou van grote uitdagingen’

Hij stond bekend als die aanvaller die altijd en overal scoorde toen hij over de velden van de Apeldoornse amateurvelden zwierf. Komend seizoen is Ali Aygun (41) de hoofdtrainer van voetbalvereniging TKA.

 1. Wacker overtuigt opnieuw, Heino beleeft frustrerende middag en Diepenveen wint de clash der middenmoters
  Was dit de laatste?

  Wacker overtuigt opnieuw, Heino beleeft frustreren­de middag en Diepenveen wint de clash der middenmo­ters

  Of onze amateurclubs in het restant van dit kalenderjaar nog in actie komen? Dat zal moeten blijken. Mocht dat niet het geval zijn, hebben de zondagclubs er in ieder geval alles aan gedaan om er een gedenkwaardige laatste speeldag van 2021 van te maken. Dat geldt vooral voor het nog altijd ongeslagen Wacker, dat veel te sterk was voor Zandhuizen. Ook Loenermark beleefde een eenvoudige middag, terwijl Heino en Heeten hun thuiswedstrijd anders hadden voorgesteld.
 2. Robur verovert periodetitel, Overwetering bezorgt AZC eerste nederlaag en Alcides blijft steken op gelijkspel
  Beslissingen

  Robur verovert periodeti­tel, Overwete­ring bezorgt AZC eerste nederlaag en Alcides blijft steken op gelijkspel

  Als je al ruim een maand op een overwinning wacht en je krijgt dan ook nog eens bezoek van de ongeslagen koploper, moet je ernstig rekening houden met een vervelende middag. Sc. Overwetering bewees echter het tegendeel en boekte een fraaie zege op AZC. De misstap van de ploeg uit Zutphen werd met luid gejuich ontvangen door Robur et Velocitas. Ook in 1E bleef de strijd om de eerste periodetitel spannend tot het eind.

Amateurvoetbal