De roodwitten van Scheerwolde keren terug in de standaardcompetitie, met Siemen Pit op de bank.
Volledig scherm
De roodwitten van Scheerwolde keren terug in de standaardcompetitie, met Siemen Pit op de bank. © archief/Wilbert Bijzitter

Scheerwolde komt bij speurtocht naar trainer ook uit bij een oude bekende

TRAINERSCARROUSELHij wordt nog net niet Scheerwolde Pit genoemd, maar veel scheelt het niet. Scheerwolde gaat met Siemen Pit terugkeren in de standaardcompetitie. De ervaren oefenmeester (66) uit Kalenberg is bereid gevonden om weer voor de groep te staan.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Bij Rood-Wit’58 kan Wesley Ruiter na twee jaar zonder wedstrijd weer genieten
  PREMIUM

  Bij Rood-Wit’58 kan Wesley Ruiter na twee jaar zonder wedstrijd weer genieten

  Hij is fysiek sterk, balvaardig en heeft bij derdeklasser Rood-Wit’58 in korte tijd een basisplaats weten af te dwingen. Wesley Ruiter kwam afgelopen zomer over van dorpsgenoot SDC Putten, om na lang blessureleed weer op competitief niveau veel speelminuten te maken. Voor de jonge spelverdeler zijn het de ideale omstandigheden om na twee jaar zonder een voetbalwedstrijd weer te genieten van het spelletje.
 3. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Amateurvoetbal