Blokzijltrainer Kees de Jong spreidt zijn armen en vraagt zich af waarom de scheidsrechter weer eens fluit. Foto Wilbert Bijzitter IPTCBron  Wilbert Bijzitter;Wilbert Bijzitter  BLOKZIJL  Voetbal tegen VENO. Triner Kees de Jong. COPYRIGHT Wilbert Bijzitter
Volledig scherm
Blokzijltrainer Kees de Jong spreidt zijn armen en vraagt zich af waarom de scheidsrechter weer eens fluit. Foto Wilbert Bijzitter IPTCBron Wilbert Bijzitter;Wilbert Bijzitter BLOKZIJL Voetbal tegen VENO. Triner Kees de Jong. COPYRIGHT Wilbert Bijzitter © Wilbert Bijzitter

Steenwijk gaat langer door met trainersduo Venema en De Jong

Ronny Venema en Kees de Jong blijven het komende seizoen verbonden aan het eerste elftal van VV Steenwijk. Beide hoofdtrainers zijn bezig aan hun eerste seizoen samen bij onze club en de samenwerking verloopt goed.

De club ziet de twee als gedreven personen met veel voetbal ‘knowhow’ en in de afgelopen periode gaven ze aan dat er een goede chemie is tussen hen en de groep. Ook zien de trainers veel potentie in de jonge groep. 

De doelstelling voor de Steenwijkers dit seizoen is om in de derde klasse te blijven. Met een twaalfde plek zal er in de komende maanden nog flink wat werk verzet moeten worden.

Amateurvoetbal