Volledig scherm
De zoektocht naar Anne Faber in Zeewolde leverde geen concreet resultaat op. © ANP

Zoektocht naar Anne Faber in Zeewolde gestaakt, gebied blijft afgezet

De grootschalige zoektocht naar Anne Faber in Zeewolde is voor vandaag voorbij. De zoekactie werd in verband met de duisternis stopgezet. Het gebied is afgezet en wordt bewaakt. Anne is nog altijd niet gevonden.

De politie zocht vandaag samen met de Mobiele Eenheid (ME) en speurhonden in de buurt van het golfresort Zeewolde. Nieuwe onderzoeksinformatie leidde naar deze plaats. Wat die onderzoeksinformatie betreft wil de politie niet zeggen.

Hoewel met velen werd gezocht naar de vermiste Anne Faber, was ze bij het vallen van de duisternis nog niet gevonden. Omdat het te donker werd om verder te zoeken werden de acties opgeschort. Het gebied wordt bewaakt door de ME. Morgen wordt de zoekactie hervat.

Soest

Ook in Soest werd vandaag gezocht naar de vermiste Anne. Tot ongeveer 17.00 uur zochten de ME, Defensie, politie en vrijwilligers in de bossen bij Landgoed Pijnenburg. Ook dit leverde geen concreet resultaat op.

Michael P.

Zeewolde is de voormalige woonplaats van Michael P., die verdacht wordt van betrokkenheid bij de zaak van Anne Faber. Begin deze week werd P. opgepakt als verdachte.

Flevoland