De vindplaats van het lichaam in Nijbroek. Het lichaam werd gevonden tijdens de zoektocht naar de vermiste Loes (18) uit Epe.
Volledig scherm
De vindplaats van het lichaam in Nijbroek. Het lichaam werd gevonden tijdens de zoektocht naar de vermiste Loes (18) uit Epe. © News United / Stefan Verkerk

Lichaam van een vrouw gevonden in zoektocht naar vermiste Loes (18) uit Epe

Er is een lichaam gevonden in de zoektocht naar de vermiste 18-jarige Loes uit Epe. De politie bevestigde rond 15:00 uur dat er een stoffelijk overschot is aangetroffen in Nijbroek. Ook geven zij aan dat het om een vrouw gaat. Over de exacte identiteit van het slachtoffer kan de politie nog niks zeggen. 

 1. Nu al kritiek op onderzoek naar bestuurscultuur Epe
  PREMIUM

  Nu al kritiek op onderzoek naar bestuurs­cul­tuur Epe

  Het onderzoek naar de bestuurscultuur in de gemeente Epe is nog niet eens begonnen, of er is al forse kritiek. Zonder de rest van de gemeenteraad er in te betrekken hebben de fractievoorzitters en het college van B en W dichtgetimmerd hoe het onderzoek wordt uitgevoerd en wie het gaat begeleiden. Kritische burgers vragen zich af of er een soort parallel en slecht controleerbaar besluitvormingstraject aan het ontstaan is in Epe.
 1. Hesters zoontje (4) is na twee jaar slopende behandelingen kankervrij: ‘Er zit zoveel kracht in je kind, daar sta je versteld van’
  PREMIUM

  Hesters zoontje (4) is na twee jaar slopende behandelin­gen kankervrij: ‘Er zit zoveel kracht in je kind, daar sta je versteld van’

  De wereld van Hester Verberne stortte twee jaar geleden in, toen er bij haar zoon Arthur leukemie werd geconstateerd. Nu, tientallen behandelingen, een dikke duizend kanjerkralen en honderden voorgelezen boeken verder, is hij kankervrij verklaard. Precies twee jaar na de vreselijke diagnose publiceert de Vaassense haar prentenboek De wonderlijke reis. ,,Zo voelt het: alsof we na een intense reis van twee jaar weer samen thuiskomen.”
 2. ‘Kwajongen van toen’ Andries (88) uit Epe houdt herinneringen aan oorlog levend
  PREMIUM

  ‘Kwajongen van toen’ Andries (88) uit Epe houdt herinnerin­gen aan oorlog levend

  Als 7-jarig Rotterdams jochie zag hij een brandend oorlogsvliegtuig rakelings overvliegen. Hij was getuige van executies op straat. Maar de meest gevoelige herinneringen van Andries van den Broek aan de Tweede Wereldoorlog, hebben met leeftijdsgenootjes te maken. ,,Ik moest aan arme buurtkinderen vertellen dat er geen eten meer voor hen was. Het beeld van hun teleurgestelde blikken kan me nog steeds emotioneren’’, zegt de nu 88-jarige inwoner van Epe.
 1. Marsraket' van SpaceX succesvol geland na testvlucht
  Play

  Marsraket' van SpaceX succesvol geland na testvlucht

 2. Ooievaarsnest slaat te pletter in Hoonhorst
  Play

  Ooievaars­nest slaat te pletter in Hoonhorst

Veluwe