Het aftellen naar de jaarwisseling is begonnen. Kijk hier wat ze in jouw gemeente vinden van vuurwerk

vuurwerkenquête & videoHet aftellen naar de jaarwisseling is begonnen. Gaan we knallend 2019 in of toch liever een vuurwerkvrij begin van het nieuwe jaar? Bekijk hier het onderzoek naar hoe Nederland maar ook jouw buren de vuurwerktraditie beleven. 

De Stentor het AD en de aangesloten regionale kranten vroegen hun lezers wat ze van vuurwerk vinden. Gaan ze het kopen? Zelf afsteken? Moet een verbod komen? Is een centraal vuurwerk in combinatie met een verbod voor consumenten een goed idee? 

  1. Stadsbussen Zwolle krijgen ander lijnnummer, lees hier de veranderingen

    Stadsbus­sen Zwolle krijgen ander lijnnummer, lees hier de veranderin­gen

    Stadsbussen in Zwolle krijgen over een maand deels een ander lijnnummer. De bestaande situatie, waarin elke lijn twee kanten op rijdt, zorgt te vaak voor passagiers die per ongeluk de verkeerde kant op reizen. De nieuwe situatie gaat in als het nieuwe busstation en de busbrug op 17 februari in gebruik worden genomen. Eerder werd al duidelijk dat de bus dan een veel groter deel van Stadshagen bedient. Door werkzaamheden bij het station rijden ieder uur tientallen bussen door de Hortensiastraat tussen Assendorp en de Pierik.

In samenwerking met indebuurt Zwolle