Vergoeding zorgverzekering laserepilatie 2020.
Volledig scherm
Vergoeding zorgverzekering laserepilatie 2020. © Shutterstock

Vergoeding zorgverzekering laserepilatie 2020

Laserepilatie kan je helpen bij ongewenste haargroei. Het is een methode waarbij meerdere haarzakjes tegelijkertijd door middel van een puls van de laser worden verwijderd. 

Laserepilatie wordt niet vergoed door de basisverzekering. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt deze vorm van epilatie wel vanuit een aanvullende zorgverzekering. Vaak eenmalig en alleen bij overmatige haargroei in het gelaat bij vrouwen. Klik hier om te zien welke verzekeraars dit soort dekkingen aanbieden.

Geef je op voor de Zorgpremie Alert
Ben je benieuwd naar de zorgpremies voor volgend jaar en wil je een seintje krijgen als deze bekend zijn? Independer ontwikkelde de Zorgpremie Alert. Je kunt je hiervoor aanmelden via deze link.

Heb je alleen een collectieve zorgverzekering en geen aanvullend pakket, dan kun je via deze tool van Independer checken wat je in 2019 had kunnen besparen.

  1. Privacybaas Aleid Wolfsen: ‘Het is levensgevaarlijk wat er gebeurt’
    PREMIUM
    Interview

    Privacy­baas Aleid Wolfsen: ‘Het is levensge­vaar­lijk wat er gebeurt’

    Over de hele wereld nemen overheden vergaande maatregelen om corona onder de duim te krijgen. Daarbij wordt de inzet van digitale middelen als drones, camera’s, gezondheidsapps en telecomdata niet geschuwd. Ook in Nederland. Privacybaas Aleid Wolfsen van de Autoriteit Persoonsgegevens houdt het scherp in de gaten. ,,Fantastisch aan de ene kant wat technologie ons brengt, maar aan de andere kant is het levensgevaarlijk dat wat er gebeurt.”