Zwollenaren R. ('De Bolle', links) en Louis van den R. woensdag in de rechtbank in Zwolle. De twee zaten niet gelijktijdig in de rechtszaal, omdat ze inmiddels gebrouilleerd zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Zwollenaren R. ('De Bolle', links) en Louis van den R. woensdag in de rechtbank in Zwolle. De twee zaten niet gelijktijdig in de rechtszaal, omdat ze inmiddels gebrouilleerd zijn. © Nicole van den Hout

Drie maanden cel voor ‘De Bolle’ en handlanger voor diefstal Range Rover in Zwolle

Zwollenaren R.S. (‘De Bolle’) en Louis van den R. moeten drie maanden brommen vanwege het stelen van een dure Range Rover in Zwolle. De auto werd dankzij het GPS-systeem razendsnel teruggevonden in Emmeloord. Het tweetal ontkende op de zitting nog alle betrokkenheid. Beide autodieven spelen een rol in de Zwolse drugsoorlog.

  1. Ranja en knakworst in het ziekenhuis, ‘dat kan echt niet’. Dit is de strijd van de Zwolse huisarts Iris
    PREMIUM
    27

    Ranja en knakworst in het ziekenhuis, ‘dat kan echt niet’. Dit is de strijd van de Zwolse huisarts Iris

    Knakworst en kroket in het ziekenhuis, kan dat? Iris de Vries (37) uit Zwolle vindt van niet. Ze is voorzitter van de vereniging Arts en Leefstijl en moeder van een zoon van 4. Toen hij plots in het ziekenhuis belandde, kreeg hij ranja en knakworst aangeboden en kon zij kiezen tussen een saucijzenbroodje en een kroket. ,,Verbijsterend. Een ziekenhuis moet het goede voorbeeld geven.”