De recherche is vrijdagavond met veel onopvallende voertuigen en agenten in burger in actie gekomen rond een woning aan de Abel Tasmanstraat in Zwolle. Ook een of meerdere auto's langs de kant van de weg zijn door de recherche uitgekamd.
Volledig scherm
PREMIUM
De recherche is vrijdagavond met veel onopvallende voertuigen en agenten in burger in actie gekomen rond een woning aan de Abel Tasmanstraat in Zwolle. Ook een of meerdere auto's langs de kant van de weg zijn door de recherche uitgekamd. © De Stentor

Invallen in meerdere woningen Zwolle: mogelijk verband met drugsoorlog

updateDe recherche is vrijdagavond in Zwolle meerdere woningen binnengevallen. Urenlang stond een straat in de Wipstrik bomvol onherkenbare politieauto’s en liepen agenten in burger in en uit de woning. Op het adres van de inval woont of woonde een familie die een rol speelt in een slepend onderwereldconflict in Zwolle.

  1. Clubiconen over hun IJsselderby-gevoel: ‘De haat bij Go Ahead zit dieper dan bij PEC Zwolle’
    PREMIUM

    Clubiconen over hun IJsselder­by-ge­voel: ‘De haat bij Go Ahead zit dieper dan bij PEC Zwolle’

    De spanning bij de spelers van Go Ahead Eagles en PEC Zwolle neemt toe, de supporters tellen de uren af naar zondagmiddag 12.15 uur. De IJsselderby is de wedstrijd van het jaar in de eredivisie voor Deventer en Zwolle. Herkenbaar, zeggen de clubiconen van Go Ahead en PEC, al is er veel veranderd sinds zij aan de aftrap stonden. Over rivaliteit, sportieve druk en de hegemonie aan de IJssel.