Marc van Rooij is lijsttrekker van 50Plus in Flevoland, de partij maakte met succes bezwaar tegen een besluit van de gemeente Dronten om geen verkiezingsborden meer te plaatsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc van Rooij is lijsttrekker van 50Plus in Flevoland, de partij maakte met succes bezwaar tegen een besluit van de gemeente Dronten om geen verkiezingsborden meer te plaatsen. © Foto Freddy Schinkel

50Plus behaalt eerste winst al vóór verkiezingen: toch posters plakken in Dronten

met pollPolitieke partijen in Dronten kunnen uiterlijk over twee weken toch met kwast, lijm en posters op pad. Na een klacht van 50Plus gaat burgemeester Jean Paul Gebben overstag en plaatst alsnog verkiezingsborden. In tegenstelling tot zijn collega in Zwolle, die partijen een plek geeft naast concerten en vermiste huisdieren.

1 reactie

  • Adri Stevens

    2 maanden geleden
    Snap wel waarom 50+ wil plakken. Autoritaire en ruziemakende oudjes die politiek willen bedrijven. Goede mensen worden afgeserveerd en alleen voor zichzelf denkende worden binnengehaald om na de verkiezingen voor zichzelf te gaan beginnen. Geen enkele zelfreflectie bij de bestuurders m.n. in Den Haag en niemand die deze partij nog serieus neemt.