Rechts de foto die destijds door de politie werd verspreid van Judit Nyari. Links dezelfde foto, maar dan met een ander kapsel.
Volledig scherm
Rechts de foto die destijds door de politie werd verspreid van Judit Nyari. Links dezelfde foto, maar dan met een ander kapsel. © Politie.nl

Anonieme tipgever deelde mogelijk essentiële informatie in zaak Judit Nyari

Het Team Cold Cases Midden-Nederland roept een anonieme tipgever op om contact op te nemen voor een vertrouwelijk gesprek. Het afgelopen jaar werden er verschillende podcasts gemaakt over de moord op Judit Nyari en hiermee bracht het team de zaak weer in volle aandacht. Een tipgever meldde zich vervolgens via Meld Misdaad Anoniem om informatie te delen over de moord op Nyari. 

  1. Politie zet geruchtmakende zaken uit Deventer, Dronten en Zwolle op coldcasekalender
    Play
    Update

    Politie zet geruchtma­ken­de zaken uit Deventer, Dronten en Zwolle op coldcaseka­len­der

    De politie heeft geruchtmakende zaken uit Dronten, Deventer en Zwolle op de zogenaamde coldcasekalender gezet. Dat is een kalender met 52 oude, onopgeloste zaken. Het gaat daarbij om de vermoorde Muharem Hebib uit Deventer (1999) en Judit Nyari uit Dronten (1993) en de vermiste Habib M’Hedhbi (2000) uit Zwolle, van wie de politie eveneens vermoed dat hij gewelddadig om het leven is gebracht.

Flevoland