Volledig scherm
PREMIUM
Nick en Maxime. © RTL

Bloednerveuze Nick (28) trouwt op televisie met Maxime (30) uit Dronten, die hij net ontmoet had

Nick Kamermans (28) uit Vriezenveen trouwde zondag op televisie voor het oog van 1,2 miljoen kijkers met Maxime Offerman. Een 30-jarige blondine uit Dronten die hij bij het altaar voor het eerst ontmoette. Ze zijn het jongste koppel dat meedoet aan het vierde seizoen van het RTL-programma Married At First Sight.

„Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest in mijn hele leven”, zegt Nick. „Het is zo gigantisch onwerkelijk. Je weet totaal niet wat je kan verwachten.” 1,2 miljoen kijkers zagen de Vriezenvener zondagavond met knikkende knieën en een nerveuze glimlach wachten op zijn toekomstige vrouw. Een vrouw die hij nog nooit had gezien of gesproken. De eerste indruk was gelukkig goed. „Op uiterlijk vlak een goede match”, vertelt Nick. De huwelijksvoltrekking werd dan ook bekroond met een eerste zoen.

  1. Drontenaar bestraft voor lastigvallen raadslid CU Harderwijk en jeugdbeschermer

    Drontenaar bestraft voor lastigval­len raadslid CU Harderwijk en jeugdbe­scher­mer

    De manier waarop de jeugdzorg in Nederland is ingericht, zint de 54-jarige Johannes A. uit Dronten helemaal niet. Vorig jaar liepen zijn frustraties zo hoog op dat hij een jeugdbeschermer van Samen Veilig (SAVE) Midden-Nederland volledig door het slijk haalde bij zijn werkgever én de ChristenUnie-fractie in Harderwijk, waar de man ook actief is. De Drontenaar werd veroordeeld tot een voorwaardelijke boete.

Flevoland