Volledig scherm
PREMIUM
Nick en Maxime. © RTL

Bloednerveuze Nick (28) trouwt op televisie met Maxime (30) uit Dronten, die hij net ontmoet had

Nick Kamermans (28) uit Vriezenveen trouwde zondag op televisie voor het oog van 1,2 miljoen kijkers met Maxime Offerman. Een 30-jarige blondine uit Dronten die hij bij het altaar voor het eerst ontmoette. Ze zijn het jongste koppel dat meedoet aan het vierde seizoen van het RTL-programma Married At First Sight.

„Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest in mijn hele leven”, zegt Nick. „Het is zo gigantisch onwerkelijk. Je weet totaal niet wat je kan verwachten.” 1,2 miljoen kijkers zagen de Vriezenvener zondagavond met knikkende knieën en een nerveuze glimlach wachten op zijn toekomstige vrouw. Een vrouw die hij nog nooit had gezien of gesproken. De eerste indruk was gelukkig goed. „Op uiterlijk vlak een goede match”, vertelt Nick. De huwelijksvoltrekking werd dan ook bekroond met een eerste zoen.

  1. Lobby voor Lelylijn krijgt vervolg
    PREMIUM

    Lobby voor Lelylijn krijgt vervolg

    De lobby voor de Lelylijn, een spoor van Lelystad naar Groningen, krijgt op maandag 2 december een vervolg met een groots opgezet congres in Drachten. Zo’n vijftig bestuurders van gemeenten en provincies in Noord-Nederland en rond 500 andere belangstellenden worden er verwacht. Het congres is vooral bedoeld om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en een gezamenlijk standpunt te formuleren, zegt wethouder Anjo Simonse van Noordoostpolder.

Flevoland