Plaatsnaambord van Dronten.
Volledig scherm
PREMIUM
Plaatsnaambord van Dronten. © ANP

Dronten vraagt studenten gestolen borden terug te geven (zonder consequenties): ‘Een studentikoze hobby’

De gemeente Dronten biedt studenten binnenkort eenmalig de mogelijkheid gemeentelijke eigendommen als wegwijzers en verkeers- en straatnaamborden zonder consequenties terug te geven. Bij recente controles vond de politie meerdere borden in studentenhuizen.

0 reacties

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Illegaal gevulde gasfles oorzaak van ravage bij pomp in Dronten: ‘Bestuurder probeerde het ding weg te schoppen, maar hij rolde steeds terug’
  PREMIUM
  video

  Illegaal gevulde gasfles oorzaak van ravage bij pomp in Dronten: ‘Bestuurder probeerde het ding weg te schoppen, maar hij rolde steeds terug’

  De explosie die zaterdagmiddag het tankstation van SuperTank aan de Noord in Dronten in brand zette, is te wijten aan het illegaal vullen van een gasfles. Ooggetuigen hebben gezien hoe de bestuurder een brandende gasfles uit zijn bestelbusje trok en wanhopig probeerde het ding bij de pomp vandaan te trappen. De man liep bij de ontploffing brandwonden op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

Flevoland