Raadslid Brenda Berghorst mag, nadat ze onder vuur kwam te liggen vanwege de illegale huisvesting van arbeidsmigranten op haar terrein, aanblijven als raadslid van het CDA in Dronten.
Volledig scherm
Raadslid Brenda Berghorst mag, nadat ze onder vuur kwam te liggen vanwege de illegale huisvesting van arbeidsmigranten op haar terrein, aanblijven als raadslid van het CDA in Dronten. © Freddy Schinkel / CDA Dronten

Dronter raadslid dat in opspraak raakte vanwege illegale huisvesting arbeidsmigranten blijft raadslid

De in opspraak geraakte Brenda Berghorst (39) blijft raadslid van het CDA in Dronten. De CDA- fractie spreekt in een verklaring haar vertrouwen uit in Berghorst als lid van de fractie. Berghorst raakte in juli in opspraak vanwege illegale huisvesting van arbeidsmigranten en het verzwijgen van een nevenfunctie bij een uitzendbureau voor arbeidsmigranten. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Flevoland