Raadslid Brenda Berghorst mag, nadat ze onder vuur kwam te liggen vanwege de illegale huisvesting van arbeidsmigranten op haar terrein, aanblijven als raadslid van het CDA in Dronten.
Volledig scherm
Raadslid Brenda Berghorst mag, nadat ze onder vuur kwam te liggen vanwege de illegale huisvesting van arbeidsmigranten op haar terrein, aanblijven als raadslid van het CDA in Dronten. © Freddy Schinkel / CDA Dronten

Dronter raadslid dat in opspraak raakte vanwege illegale huisvesting arbeidsmigranten blijft raadslid

De in opspraak geraakte Brenda Berghorst (39) blijft raadslid van het CDA in Dronten. De CDA- fractie spreekt in een verklaring haar vertrouwen uit in Berghorst als lid van de fractie. Berghorst raakte in juli in opspraak vanwege illegale huisvesting van arbeidsmigranten en het verzwijgen van een nevenfunctie bij een uitzendbureau voor arbeidsmigranten. 

  1. Na twee heftige jaren snakken pretparken Walibi en Slagharen naar ouderwets seizoen, maar: ‘We blijven voorzichtig’
    PREMIUM

    Na twee heftige jaren snakken pretparken Walibi en Slagharen naar ouderwets seizoen, maar: ‘We blijven voorzich­tig’

    Lege parken, kelderende bezoekersaantallen en stagnerende inkomsten. Als pretparkdirecteuren Mascha Taminiau en Dave Storm de afgelopen twee jaar met een woord moeten omschrijven, kiezen ze voor heftig. Aan de vooravond van een bijna ouderwetse herfstvakantie kijken de directeuren van Walibi Holland en Slagharen terug en vooruit: ,,We zijn vindingrijker geworden.”

Flevoland