Volledig scherm
Ter illustratie. © ANP

Drukte op wegen richting Opwekking in Biddinghuizen

Het was vanmorgen aansluiten in de file richting het terrein van Opwekking in Biddinghuizen. Zowel vanuit de richting Harderwijk (N306) als Kampen (N307) ontstond een lange sliert aan auto's. Weggebruikers hadden maximaal 30 minuten vertraging.

Dit weekend worden ongeveer 75.000 bezoekers verwacht bij de Pinksterconferentie. Vanmiddag staat onder meer de Sing In op het programma, dit gebeurt tussen 14.30 en 15.30 uur. De Sing-In is het hoogtepunt tijdens de conferentie.

  1. Zweefvliegclub Flevo na vijf jaar praten terug bij af

    Zweefvlieg­club Flevo na vijf jaar praten terug bij af

    Zweefvliegclub Flevo in Biddinghuizen ziet steeds meer deuren voor zich dichtslaan. Aan de plannenmakerij voor verhuizing naar de omgeving van Nunspeet moest plotseling een einde komen door een gewijzigd standpunt van de gemeente en daaroverheen een onverwacht bezwaar van de luchtmacht. Bovendien werd een bezwaar tegen de plaatsing van windmolens pal langs het eigen vliegveld verworpen. Een reëel alternatief voor de Flevolandse zweefvliegers lijkt er niet te zijn. „Na vijf jaar praten zijn we nog geen steek verder”, zegt voorzitter Joop Ramaekers.

Flevoland