Drukte tijdens de kerstvakantie bij kunstijsbaan Leisure World in Dronten. Opa en oma Roelof en Harmke Mulder met hun kleinkinderen Kyra en Rens Mulder.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte tijdens de kerstvakantie bij kunstijsbaan Leisure World in Dronten. Opa en oma Roelof en Harmke Mulder met hun kleinkinderen Kyra en Rens Mulder. © Foto Freddy Schinkel

Enige grote particuliere ijsbaan van wereld in Dronten stopt: ‘Jammer voor heel Flevoland’

De overdekte particuliere kunstijsbaan van Leisure World in Dronten gaat niet meer open. De kosten lopen door, er zijn al maanden geen bezoekers en de toekomst blijft onzeker, waardoor Leisure World de stekker uit de ijsbaan heeft getrokken. ,,Het is erg jammer voor heel Flevoland”, zegt manager Yvonne Obbema.

 1. Els (57) uit Dronten baalt na vertrek uit Big Brother: ‘Er was een hele grimmige sfeer in het huis’
  PREMIUM

  Els (57) uit Dronten baalt na vertrek uit Big Brother: ‘Er was een hele grimmige sfeer in het huis’

  De laatste weken werd het leven van Els Trollman (57) uit Dronten geregeerd door een onbekende stem. Slapen, opstaan, opdrachten uitvoeren: in spelshow Big Brother leven de kandidaten volgens het regime dat Big Brother bepaalt. Afgelopen donderdag werd de teammanager bij rijschool Van Buuren naar huis gestuurd. ,,Ik baal enorm dat ik eruit lig. Ik begon net mijn draai te vinden.”
 1. Meghan in interview met Oprah: 'Ik wilde niet meer leven'

  Meghan in interview met Oprah: 'Ik wilde niet meer leven'

 2. Grote brand in de binnenstad van Kampen
  Play

  Grote brand in de binnenstad van Kampen

Flevoland