Volledig scherm
PREMIUM
De deelnemers van Mannen in het Wild. Tweede van rechts is Ferdinand Zomerman. © EO/Henrik Hansson

Ferdinand (47) uit Dronten over deelname aan tv-programma: ‘De Heer gaf mij een schop onder de kont’

Mannen in het WildCDA-raadslid Ferdinand Zomerman (47) uit Dronten is vanavond voor de derde keer te zien in het televisieprogramma ‘Mannen in het Wild’ van de EO. In aflevering 2 zagen 500.000 mensen hem een ongemakkelijke knuffel geven. Wat drijft hem? En hoe zijn de reacties? ,,Het programma maakt veel los, in mijn hele omgeving.’’

In het nieuwe NPO 1-programma Mannen in het wild neemt EO-presentator Bert van Leeuwen zes mannen mee op een lichamelijk en geestelijk uitdagende reis in de Italiaanse bergen. De mannen hebben één ding gemeen: ze willen dat er iets gaat veranderen. Ze zijn niet tevreden met hun dagelijkse leven en lijken in hun midlife crisis gekomen.

  1. Inspectie verliest slag van curatoren IJsselmeerziekenhuizen

    Inspectie verliest slag van curatoren IJsselmeer­zie­ken­hui­zen

    De curatoren van de failliete IJsselmeerziekenhuizen hoeven een aantal bankafschriften en documenten voorlopig niet af te staan aan de Inspectie voor Gezondheidszorg. De Raad van State blokkeerde donderdag tijdens een rechtszaak over de nasleep van de IJsselmeerziekenhuizen een dwangsom die de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGJ) aan de curatoren van het failliete ziekenhuis hadden opgelegd om die informatie alsnog binnen te krijgen.

Flevoland