De fabriek van Flevosap in Biddinghuizen. Het bedrijf produceert biologische en 'gewone' natuursappen. Kenmerkend: de troebele 'natuuruitstraling'.
Volledig scherm
PREMIUM
De fabriek van Flevosap in Biddinghuizen. Het bedrijf produceert biologische en 'gewone' natuursappen. Kenmerkend: de troebele 'natuuruitstraling'. © Freddy Schinkel

Flevosap ziet na einde van broedertwist verkoop weer stijgen

Flevosap ziet de verkoop van zijn sappen explosief stijgen. En dat dankt de sapproducent uit Biddinghuizen ‘misschien een beetje aan corona’, maar vooral aan de rust die terugkeerde na een slepende twist tussen de  broers/eigenaren Roel en Wymo Vermeulen.  

De Ondernemingskamer zette eerder deze week een definitieve (juridische) streep onder de ruzie, die de broers maandenlang op de werkvloer uitvochten. En dat was niet de eerste keer dat de rechter ingreep. 

  1. Opknapbeurten en online dinnershow om horecazaken overeind te houden tijdens coronacrisis
    PREMIUM

    Opknapbeur­ten en online dinnershow om horecaza­ken overeind te houden tijdens coronacri­sis

    Horecazaken worstelen met de verlenging van de coronamaatregelen. Ondernemers proberen het hoofd boven water te houden door creatief te zijn. Café Eigenwijs en restaurant De Bastaard in Kampen krijgen een opfrisbeurt en in Lelystad organiseert Hajé een online dinnershow. ,,We kunnen in zak en as gaan zitten, maar moeten er ook het beste van maken”, stelt Hajé-eigenaar Thierry de Jager.

Flevoland