De Pinksterconferentie trekt in het Pinksterweekend zo'n 75.000 bezoekers, maar gaat dit jaar niet door vanwege het coronavirus.
Volledig scherm
PREMIUM
De Pinksterconferentie trekt in het Pinksterweekend zo'n 75.000 bezoekers, maar gaat dit jaar niet door vanwege het coronavirus. © ANP

Flink tekort voor Opwekking bij Biddinghuizen kan oplopen tot bijna 1 miljoen euro

Het afgelasten van de Pinksterconferentie in Biddinghuizen kan de organisatie 900.000 euro kosten. Om het tekort zo klein mogelijk te houden is Stichting Opwekking een inzamelactie begonnen. Die heeft tot dusver 4 ton opgeleverd. ,,Pas nu merken we hoe belangrijk mensen de Pinksterconferentie vinden", reageert directeur Ruben Flach.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    4

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Flevoland