Destiny D. ging vorig jaar door het lint in een bungalow op het azc in Dronten en in een politiecel.
Volledig scherm
PREMIUM
Destiny D. ging vorig jaar door het lint in een bungalow op het azc in Dronten en in een politiecel. © Freddy Schinkel

‘Gevaarlijke’ schizofrene asielzoeker Destiny (30) uit Dronten krijgt tbs met dwangverpleging

De 30-jarige asielzoeker Destiny D. uit het asielzoekerscentrum Dronten is woensdag veroordeeld tot tbs met dwangverpleging. De man is op 21 november vorig jaar door het lint gegaan in zijn bungalow en in een politiecel, maar heeft zulke ernstige psychische stoornissen dat volgens rechtbank een verplichte behandeling nodig is. Zeker omdat het al eerder mis is gegaan met hem.

1 reactie

 • Andre Eggerding

  4 dagen geleden
  De belastingbetaler draait op voor alle kosten en links noemt ze een verrijking voor onze maatschappij.
 1. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

  Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

  Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.
 2. Zwolle krijgt een heuse kerstwinkel, mét oog voor het milieu: ‘Charme van tweedehands laten zien’

  Zwolle krijgt een heuse kerstwin­kel, mét oog voor het milieu: ‘Charme van tweede­hands laten zien’

  Het kwik steeg afgelopen dagen nog richting 20 graden, maar in Zwolle is men met de gedachten al bij de kerstdagen. Aan de Diezerstraat opent eind namelijk de Kerst Pop-Up, een samenwerkingsproject van tientallen Zwolse scholen, bedrijven en organisaties. In de pop-upstore kan het winkelend publiek kerstspullen kopen en tegelijk kennismaken met het belang van duurzaamheid en een circulaire economie.