In een klap 80 winkeltjes erbij in Dronten; huurders in de rij voor concept store

Dronten heeft er binnenkort in een klap 80 winkeltjes bij. Op bedrijventerrein Business Zone opent een grote ‘concept store’, voor beginnende ondernemers of ondernemers die een doorstart maken. Huurders staan in de rij, maar er is gedoe over de vergunning.   

Een aantal winkeltjes is al ingericht, het merendeel staat nog leeg. Dat gaat snel veranderen, want op 2 november is de officiële opening van Polder Living & Lifestyle, zoals de concept store of shop-in-shop gaat heten. In een van de hokjes is Arnaud Kleemans uit Kampen aan het verven. Zijn vriendin Frederica Ruizendaal huurt deze ruimte voor haar bedrijfje ‘We love crafts’. ,,In een concept store in Hattem huren we een plank, hier hebben we meer ruimte. We kunnen hier echt een winkeltje inrichten’’, zegt hij. 

  1. Lobby voor Lelylijn krijgt vervolg
    PREMIUM

    Lobby voor Lelylijn krijgt vervolg

    De lobby voor de Lelylijn, een spoor van Lelystad naar Groningen, krijgt op maandag 2 december een vervolg met een groots opgezet congres in Drachten. Zo’n vijftig bestuurders van gemeenten en provincies in Noord-Nederland en rond 500 andere belangstellenden worden er verwacht. Het congres is vooral bedoeld om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en een gezamenlijk standpunt te formuleren, zegt wethouder Anjo Simonse van Noordoostpolder.

Flevoland