Kanoën gaat mis voor Duits gezin op Veluwemeer: moeder overleden, vader en dochter (5) nog vermist

Met video | UpdateEen Duits gezin belandde vanmiddag tijdens een kanotocht in het Veluwemeer. De moeder werd uit het water gehaald, maar is overleden. De zevenjarige dochter ligt in het ziekenhuis. De vader en een vijfjarige dochter zijn nog vermist. 

25 reacties

 • Robbert Scholten

  4 maanden geleden
  Op zich best vreemd en verdrietig,het Veluwemeer is op de meeste plaatsen knie diep of misschien twintig centimeter dieper
 • Albert de Boer

  4 maanden geleden
  Beste allen, we kunnen reacties neerzetten over reddingsvesten en zwemdiploma's, maar half Nederland legt naakt op het strand en dat terwijl je een zonnesteek kan oplopen! Of het nou werk of plezier is, het overlijden van dierbaren komt altijd te vroeg. Dus houd het netjes.
 • Daniel De Boer

  5 maanden geleden
  C Zalk Kleine mensen ja, een gezond mens kan vanaf elk punt in Flevoland naar de overkant van de randmeren zwemmen.
 • jos zoet

  5 maanden geleden
  Hel veel vraagtekens...
 • Erik Wannee

  5 maanden geleden
  Ik las dat het waarschijnlijk een gehuurde kano betrof. Mijn ervaring is dat verhuurders altijd navragen of de huurders kunnen zwemmen, en zelfs als je dat positief beantwoordt, krijg je reddingsvesten als het ware door de strot geduwd. Uiteraard kun je er dan nog voor kiezen om ze niet aan te trekken, maar dat doe je toch zeker niet als je niet kunt zwemmen... Verder hebben kano's meestal luchtzakken waardoor ze niet kunnen zinken. Al met al zijn er heel veel vragen rond dit drama.
 1. Leven van Nathalie (62) uit Zwolle verwoest na vuurwerkbom: ‘Verloor door tinnitus wil om te leven’
  PREMIUM
  20

  Leven van Nathalie (62) uit Zwolle verwoest na vuurwerk­bom: ‘Verloor door tinnitus wil om te leven’

  Zeker twee treinreizigers hebben dit weekend gehoorschade opgelopen door een explosie in de coupé waarin zij zaten. Het incident haalt pijnlijke herinneringen naar boven bij de 62-jarige Nathalie uit Zwolle. Door een vuurwerkbom heeft zij voor altijd last van een hoge piep in haar hoofd, beter bekend als tinnitus. ,,Het moet eens afgelopen zijn met dat knalvuurwerk.”