ANP
Volledig scherm
© ANP

Lintjes in Dronten voor vijf vrouwen en drie mannen

LINTJESREGEN 2021Een koninklijke onderscheiding uitreiken in het vernieuwde gemeentehuis? Dat zat er dit jaar niet in bij de gemeente Dronten. Burgemeester Jean Paul Gebben stapte in de auto voor zijn ‘lintjesregen on tour’ en bracht de versierselen die een onderscheiding horen thuis bij vijf vrouwen en twee mannen.

0 reacties

 1. Watersportverbond pleit voor zwemvestplicht na kanodrama Veluwemeer: ‘Ongeluk zit in een klein hoekje’
  PREMIUM
  3

  Watersport­ver­bond pleit voor zwemvest­plicht na kanodrama Veluwemeer: ‘Ongeluk zit in een klein hoekje’

  Bij het kanodrama op het Veluwemeer, waarbij drie leden van een Duits gezin omkwamen, droeg geen van de opvarenden een zwem- of reddingsvest (dat nog beter beschermt). Hoog tijd om dat kleinood eindelijk eens wettelijk te verplichten, vindt de unie van circa vierhonderd watersportverenigingen, het Watersportverbond. Andere partijen zijn minder stellig, zo blijkt uit een rondgang. ,,Een vest kan ook schijnveiligheid bieden.’’
 2. GGD nog niet klaar voor nieuwe vaccinatieronde: ‘Honderden medewerkers nodig’
  PREMIUM
  20

  GGD nog niet klaar voor nieuwe vaccinatie­ron­de: ‘Honderden medewer­kers nodig’

  De GGD’s in Oost-Nederland hebben nog honderden medewerkers nodig voor de nieuwe vaccinatierondes als bescherming tegen het coronavirus. Vorige week liet de GGD weten dat vanaf half september iedereen vanaf 12 jaar een oproep krijgt voor een herhaalprik tegen corona. Klaar zijn ze daar nu nog niet voor. De grootste kink in de kabel: veel medewerkers van de vorige lichting hebben inmiddels ander werk.

Flevoland