Luxe op Lowlands: ‘Een ontbijt op bed bij je tent, met een gebakken eitje en een croissant. Te gek toch?’

videoLowlands is begonnen! De weersverwachtingen zijn niet geweldig, maar voor de slimmeriken die op het Glampingterrein staan maakt dat helemaal niets uit. Wat bezielt mensen om 1400 euro neer te leggen voor een weekendje lowlands?

,,Als je even een stukje verderop loopt, en ziet hoe het er daar bij staat, dan weet je waar je het voor doet,” zegt Michel van Vliet (38). Samen met Marcel van den Heuvel (43) besloot hij dit jaar opnieuw voor de Glamping te kiezen. Het is in de ochtend en de eerste biertjes zitten er al in. ,,We hebben zalig geslapen, we hadden dekbedjes en kussens, een bed, het staat allemaal al klaar,” lacht Marcel tevreden. 

Rust. Rust. En rust

Ja, het kostte een dikke 800 euro, maar dat maakt ze weinig uit. ,,Wat krijg ik daarvoor? Rust, rust en rust...en dus een bed! Je kan gewoon van alles extra meenemen, doordat hier alles al is. Van Vliet hoopt wel dat het sanitair net zo rustig is als vorig jaar. ,,Toen stonden we hier met 1000 man, nu met 4000 dus ik hoop dat dat niet betekent dat ik nu wel moet wachten voor de toiletten.” Van den Heuvel: ,,Ik denk wel dat de gemiddelde leeftijd hier een stukje hoger ligt.” Ze tillen het gordijntje van hun tent even op, twee bedden, lampjes, stroom, dat ziet er best oké uit.

Flevoland