Volledig scherm
Martien Hermans, nieuwe voorzitter OVDD © OVDD

Martien Hermans nieuwe voorzitter OVDD Dronten

Martien Hermans is de opvolger van Hester Vroegop als voorzitter van OVDD (Ondernemersvereniging De Driehoek) in Dronten.  

Hermans is unaniem gekozen door de OVDD-leden. Hij woont al 21 jaar in Dronten en is eigenaar van het plaatselijke bedrijf ADFA Bedrijfsadviseurs. Als bestuurder heeft hij ervaring opgedaan bij meerdere sportverenigingen, MKB Midden-Nederland en de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Zijn eerste taak als voorzitter is het voorlezen van de nieuwjaarsspeech tijdens het nieuwjaarsfeest van de OVDD op 5 januari.  

 1. Goed gesprek moet lucht klaren in winkelcentrum Dronten
  PREMIUM

  Goed gesprek moet lucht klaren in winkelcen­trum Dronten

  Een goed gesprek, volgende week, moet de lucht klaren tussen de Stichting DOES en het gemeentebestuur van Dronten. De verhoudingen zijn onder druk komen te staan door de commotie over het besluit van DOES om de bijdrage aan de viering van Koningsdag en de intocht van Sinterklaas te schrappen. In een open brief betichten stichtingsbestuur en winkeliersvereniging Suydersee de gemeente er van te hebben bijgedragen aan een beeldvorming die ‘pertinent onjuist en onnodig beschadigend’ is.
 2. Dilemma voor zwangere in Lelystad: thuis bevallen of toch (ver weg) in het ziekenhuis?
  PREMIUM
  Oproep

  Dilemma voor zwangere in Lelystad: thuis bevallen of toch (ver weg) in het ziekenhuis?

  De een ziet er tegenop om met weeën in de auto te stappen naar Harderwijk of Almere en gaat dus maar voor een thuisbevalling. De ander vindt dat onveilig en kiest op voorhand voor een ziekenhuisbevalling. Vrouwen in Lelystad staan voor een dilemma nu de afdeling verloskunde in hun woonplaats dicht is, zeggen vroedvrouwen in de stad. Gebrek aan geld en vervoer zijn voor sommigen bijkomende problemen. ‘Mensen denken dat ze tijdens de bevalling nog met de trein naar Almere kunnen‘.

Flevoland