Meerpaaldagen in Dronten blijven een daverend succes

videoEen muzikale openingsavond afgelopen donderdag was de kick off van de Meerpaaldagen 2018. Met optredens van DJ Jarnoo, de plaatselijke coverband Suit Up! en topartiest Waylon ging het festival stormachtig van start. 

De vrijdagmiddag stond in het teken van een kinderkermis, een beauty- en lifestyle café en allerlei sportieve activiteiten. Voor de senioren waren er optredens van Mark Doldersum en The Wieners. Speciale gast op vrijdagavond was oud-Drontenaar Paul de Munnik. Ook artiest Stef Ekkel kreeg de tent plat. 

Deze zaterdagmiddag zijn er allerlei kinderactiviteiten met o.a. klimwand, knockout race, racing room experience, stormbaan en kids city tour. Voor de hele kleintjes zijn er Mama Bébé activiteiten met peutermuziek, ballenbak en kindertreintje. Een braderie kleurt het winkelcentrum. Muzikaal wordt de zaterdagavond afgesloten door o.a. Brace en levenslied vertolker Peter Beense. Gezien de opkomst en het enthousiasme onder de bezoekers blijven de Meerpaaldagen goed aanslaan. 

Meerpaaldagen
Volledig scherm
Meerpaaldagen © Peter Dekkers
  1. Operaties St Jansdal geannuleerd in Harderwijk na  corona-uitbraak op verpleegafdeling
    PREMIUM

    Operaties St Jansdal geannu­leerd in Harderwijk na corona-uit­braak op verpleegaf­de­ling

    Door een corona-uitbraak op een verpleegafdeling in ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk - waarbij zowel patiënten als medewerkers zijn betrokken - moet het ziekenhuis gedeeltelijk weer ingeplande reguliere zorg alsnog staken. Tot en met 29 mei wordt een aantal niet-spoedeisende, geplande operaties geannuleerd op alle locaties van het ziekenhuis. De spreekuren op de poliklinieken gaan vooralsnog wel gewoon door.

Flevoland