Op bezoek in een Polenhotel in coronatijd: ‘Als mijn moeder ziet hoe ik hier leef, zou ze me meteen ophalen’

video + reportageNa coronabesmettingen bij vleesverwerker Vion en bij fruittelers in de Betuwe, wordt deze week een definitief advies verwacht over de verspreiding van het coronavirus onder arbeidsmigranten. Ze zouden niet meer samen in één slaapkamer gehuisvest mogen worden. De Stentor nam alvast een kijkje in een Polenhotel in Dronten. ,,Hoe kunnen wij hier ooit 1,5 meter afstand houden?’’

  1. Herstelwerk Elburgerbrug moet hersteld worden: alweer dagenlange stremming. Dat is niet voor het eerst (en ook niet voor het laatst)
    PREMIUM

    Herstel­werk Elburger­brug moet hersteld worden: alweer dagenlange stremming. Dat is niet voor het eerst (en ook niet voor het laatst)

    De voor de bereikbaarheid van Flevoland en de Veluwe zo belangrijke Elburgerbrug is eind augustus/begin september bijna een werkweek lang gestremd. Alweer, verzuchten gebruikers. Onderhoud, zegt de provincie Flevoland. Maar wel het gevolg van eerder gemaakte fouten. Zo zat er eerst een ongewenste knik in de brug en laat nu het asfalt los. Wat gaat er mis en hoe kan dat?

Flevoland