Noordoostpolder âē Hulpdiensten zijn zondagavond 19 maart massaal gestart naar het zoeken van de vermiste 25-jarige Ruben Kramer uit Dronten.
Volledig scherm
Noordoostpolder âē Hulpdiensten zijn zondagavond 19 maart massaal gestart naar het zoeken van de vermiste 25-jarige Ruben Kramer uit Dronten. © GinoPress B.V.

Politie in Dronten blijft zoeken naar vermiste Ruben (25)

videoDe politie in Dronten blijft zoeken naar de vermiste Ruben Kramer (25). Gisteren heeft de politie met 15 mensen in de auto, op de fiets en de boot de wijde omgeving van de Ketelbrug afgezocht. De politie geeft op Facebook aan ook de komende dagen te blijven zoeken in de omgeving van de Ketelbrug.

Ruben Kramer
Volledig scherm
Ruben Kramer © Politie.nl

Daarnaast wenst de politie de familie en vrienden van Ruben heel veel sterkte in deze onzekere tijden.

Vermist

Ruben is sinds afgelopen vrijdag niet meer gezien, sinds hij van huis vertrok. Hij droeg op dat moment een donkere driekwart jas met grote knopen, een spijkerbroek en blauwgrijze schoenen met witte zool en veters. Hij heeft lang, donkerblond haar dat hij meestal in een knotje draagt.
 

Rubens auto is gevonden in de buurt van de Ketelburg. Een zoekactie op het Ketelmeer heeft zondag niets opgeleverd.

  1. Opknapbeurten en online dinnershow om horecazaken overeind te houden tijdens coronacrisis
    PREMIUM

    Opknapbeur­ten en online dinnershow om horecaza­ken overeind te houden tijdens coronacri­sis

    Horecazaken worstelen met de verlenging van de coronamaatregelen. Ondernemers proberen het hoofd boven water te houden door creatief te zijn. Café Eigenwijs en restaurant De Bastaard in Kampen krijgen een opfrisbeurt en in Lelystad organiseert Hajé een online dinnershow. ,,We kunnen in zak en as gaan zitten, maar moeten er ook het beste van maken”, stelt Hajé-eigenaar Thierry de Jager.

Flevoland