Ter illustratie: politieagenten in Dronten hebben dinsdagmiddag een aantal verwaarloosde honden aangetroffen op een industrieterrein. De viervoeters zijn overgebracht naar een plek waar de juiste zorg kan worden geboden.
Volledig scherm
Ter illustratie: politieagenten in Dronten hebben dinsdagmiddag een aantal verwaarloosde honden aangetroffen op een industrieterrein. De viervoeters zijn overgebracht naar een plek waar de juiste zorg kan worden geboden. © GinoPress B.V.

Politie redt verwaarloosde honden van industrieterrein Dronten

De politie in Dronten heeft dinsdagmiddag een aantal honden in beslag genomen om verder leed te voorkomen. Agenten troffen de verwaarloosde viervoeters aan bij een pand op een industrieterrein en zagen dat er geen water en voedsel voor de dieren aanwezig was.

 1. Buren tekenen voor ‘Polenhotel’ bij fruitteler in Dronten: ‘Bedrijven hebben zelf een verantwoordelijkheid’
  PREMIUM
  1

  Buren tekenen voor ‘Polenhotel’ bij fruitteler in Dronten: ‘Bedrijven hebben zelf een verantwoor­de­lijk­heid’

  Wat initiatiefnemers van grote in de volksmond genoemde Polenhotels in het buitengebied van Dronten deze zomer niet lukt, krijgt fruitteler Leander Vereecken wel voor elkaar. Hij oogst positieve reacties van buurtbewoners voor de huisvesting van 32 arbeidsmigranten bij zijn bedrijf Vereecken Fruit. Toch vreest Vereecken dat de ophef bij anderen negatief voor hem uitpakt. ,,En wij hebben de werknemers bij ons bedrijf hard nodig.”
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Flevoland