De Protestantse Gemeente in Biddinghuizen nam in juni vorig jaar afscheid van kerkcentrum De Voorhof. Daarbij waren foto's van kerkgangers op hun vaste plek te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
De Protestantse Gemeente in Biddinghuizen nam in juni vorig jaar afscheid van kerkcentrum De Voorhof. Daarbij waren foto's van kerkgangers op hun vaste plek te zien. © archief/Freddy Schinkel

Protestantse Kerk roept op: zing in kleinere koortjes na dodelijke corona-uitbraak in Biddinghuizen

Zanggroepen in kerken mogen niet groter zijn dan vier of vijf personen. Ook als midweeks liederen worden opgenomen voor de uitzending op zondag. Dat dringende advies doet de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) na de dodelijke corona-uitbraak in Biddinghuizen.

 1. Touwtrekken om De Polderpioniers in Dronten: ‘Beeld moet eenheid brengen, maar geeft tweespalt’

  Touwtrek­ken om De Polderpio­niers in Dronten: ‘Beeld moet eenheid brengen, maar geeft tweespalt’

  Het beeld straalt eendracht uit, maar is inzet van een slepende discussie in Dronten. Op initiatief van een groep bewoners verhuisden De Polderpioniers vorig naar het Heuvelpark. Na een actie van een ander comité keert het terug aan De Noord. Wethouder Ton van Amerongen trekt zich dit ‘zwabberbeleid’ aan. ,,Desnoods betaal ik het uit eigen zak’’, zegt hij over de laatste verplaatsing.
 1. Wilders en Rutte botsen om avondklok

  Wilders en Rutte botsen om avondklok

 2. Samenvatting: VVV-Venlo - Go Ahead Eagles
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting: VVV-Venlo - Go Ahead Eagles

  21 januari

Flevoland