De Protestantse Gemeente in Biddinghuizen nam in juni vorig jaar afscheid van kerkcentrum De Voorhof. Daarbij waren foto's van kerkgangers op hun vaste plek te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
De Protestantse Gemeente in Biddinghuizen nam in juni vorig jaar afscheid van kerkcentrum De Voorhof. Daarbij waren foto's van kerkgangers op hun vaste plek te zien. © archief/Freddy Schinkel

Protestantse Kerk roept op: zing in kleinere koortjes na dodelijke corona-uitbraak in Biddinghuizen

Zanggroepen in kerken mogen niet groter zijn dan vier of vijf personen. Ook als midweeks liederen worden opgenomen voor de uitzending op zondag. Dat dringende advies doet de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) na de dodelijke corona-uitbraak in Biddinghuizen.

  1. Fright Nights in Walibi gaan dit jaar een stap verder met ‘slapen’ tussen de griezels
    PREMIUM
    video

    Fright Nights in Walibi gaan dit jaar een stap verder met ‘slapen’ tussen de griezels

    Bosjesmannen die vlak voor je neus uit een heg springen, zombies, veel rookmachines en heel veel gegil. Het zijn de vaste ingrediënten voor de Halloween Fright Nights in Walibi, die dit weekeinde weer van start zijn gegaan. Maar wie aan een ‘regulier’ bezoekje niet genoeg heeft, kan zich dit jaar voor het eerst nog meer de stuipen op het lijf laten jagen: blijven slapen in één van de vakantiehuisjes bij het park. Maar of het echt van slapen komt..

Flevoland