Rotonde bij Roggebotsluis weekend buiten gebruik

DRONTEN/KAMPEN - De rotonde bij Roggebotsluis die Flevoland aansluit op Overijssel is binnenkort een weekend buiten gebruik. Van 17 tot en met 20 november gaat provincie Flevoland aan de slag met de rotonde die nieuw asfalt krijgt.

De afsluiting begint vrijdag om 19.00 uur en duurt tot zondag 12.00 uur.

Ook de Hanzeweg, die uitkomt op de rotonde, krijgt deels nieuw asfalt. Het gaat om het stuk tussen Roggebotweg en Oudebosweg. Om dat voor elkaar te krijgen is de weg van 14 tot en met 16 november afgesloten voor alle verkeer tussen 20.00 en 6.00 uur.

De provincie adviseert weggebruikers om te rijden via Drontermeerdijk, Elburgweg en Biddingringweg. Bedrijven en huizen langs de Hanzeweg blijven volgens de provincie bereikbaar tijdens het werk aan de weg.

  1. Raadsfracties over vertrek wethouders: CDA laat inwoners Dronten vallen

    Raadsfracties over vertrek wethouders: CDA laat inwoners Dronten vallen

    In een eerste reactie op het ingediende ontslag van Dirk Minne Vis en Nico Verlaan staat het college vooral stil bij het 'persoonlijk drama dat dit voor de vertrokken wethouders moet zijn'. ,,Het college verstaat de woorden van Nico Verlaan over de verschillen van bestuursstijl. Er is veel tijd en energie geïnvesteerd in elkaar. Dat dit desondanks heeft geleid tot het indienen van ontslag is een afweging die wethouders zelf maken."

Flevoland