Serious Dorpsfestival brengt 2100 euro op

Het derde Serious Dorpsfestival in Biddinghuizen heeft 2100 euro opgebracht. Een deel hiervan, 1000 euro, is zondag naar het Glazen Huis in Apeldoorn gebracht. De rest is overhandigd aan de beheerder van kerkcentrum De Voorhof. 

Bij het Serious Dorpsfestival komt het dorp in actie voor zowel Serious Request als een plaatselijk doel. Dit jaar is gekozen voor de vervanging van de torenverlichting van De Voorhof. Op allerlei manieren hebben de dorpsbewoners de afgelopen dagen geld opgehaald. Zo waren er een kinderdisco, een feestavond en een festival met lokale artiesten. Ook plaatselijke bedrijven en de brandweer hebben geld gedoneerd. Het meeste geld is in de grote groene bus gestopt die in dorpshuis 't Koetshuis stond. 

Volledig scherm
© BHZSR
  1. Ontluikende liefde tussen Lelystad en ziekenhuis St Jansdal
    PREMIUM

    Ontluiken­de liefde tussen Lelystad en ziekenhuis St Jansdal

    De tijd van flirten is voorbij als de deuren van ziekenhuis St Jansdal Lelystad om elf uur wijd openzwaaien voor de open dag. Een flinke rij nieuwsgierige bezoekers schuifelt binnen om te zien hoe hun oude MC Zuiderzee de St Jansdal-look heeft gekregen. Ruim drieduizend bezoekers namen pakten de gelegenheid voor een kijkje achter de schermen. De ontluikende liefde krijgt duidelijk een kans, al doen de letters boven de ingang nog wat onwennig aan.

Flevoland