Superbus voor familiebedrijf Marion Reizen in Dronten

Marion Reizen in Dronten heeft vanaf deze week de beschikking over een dubbeldekker, die 91 personen kan vervoeren. Voor het kleine familiebedrijf een aanvulling op het wagenpark van drie touringcars met 31, 50 of 62 zitplaatsen. 

Volledig scherm
Een bus van het familiebedrijf Marion Reizen uit Dronten © Aangeleverd

Met de dubbeldekker neemt het bedrijf van Menno en Betsie Braker en Marion Kootstra alvast een voorschot op het 20-jarig jubileum, dat volgend jaar wordt gevierd. Marion Reizen verzorgt groepsvervoer in de wijde regio en houdt vrijdag van 17.00 tot 20.00 uur een open dag aan De Tjonger 5 in Dronten.

Volledig scherm
Een bus van het familiebedrijf Marion Reizen uit Dronten © Aangeleverd
  1. ‘COA intimideerde Elya om verklaring over afraden aangifte verkrachting aan te passen’
    PREMIUM

    ‘COA intimideer­de Elya om verklaring over afraden aangifte verkrach­ting aan te passen’

    Medewerkers van opvangorgaan voor asielzoekers COA in Dronten hebben de homoseksuele vluchteling Elya afgelopen week geïntimideerd en onder druk gezet om zijn verklaring over de handelwijze van COA-medewerkers aan te passen, stelt hulporganisatie LGBT Asylum Support. Die hebben Elya, zo stelt hij, afgeraden aangifte te doen van verkrachting door twee mannen op het asielzoekerscentrum in Dronten in mei. Het COA ontkent dat er sprake is geweest van intimidatie van Elya.

Flevoland