De jaarlijkse bazar voor het goede doel in de Open Hof ging wederom niet door, maar er zijn wel veel spullen aangeleverd om te verkopen. Dat gebeurde vanuit de opslag van de kerk.
Volledig scherm
PREMIUM
De jaarlijkse bazar voor het goede doel in de Open Hof ging wederom niet door, maar er zijn wel veel spullen aangeleverd om te verkopen. Dat gebeurde vanuit de opslag van de kerk. © Foto Freddy Schinkel

Toch een beetje ‘bazar’ voor de Open Hof

Er zullen in het nog jonge Dronten niet veel tradities zijn van veertig jaar, maar de bazar van de Open Hof in Dronten is er zo eentje. Afgelopen vrijdag en zaterdag werd de veertigste editie gehouden, hoewel; een beetje in een aangepaste vorm en op een andere locatie.

  1. Gemeente weigert vergunning voor omstreden Polenhotel in Dronten, slaapkamers zijn te klein
    PREMIUM

    Gemeente weigert vergunning voor omstreden Polenhotel in Dronten, slaapka­mers zijn te klein

    Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dronten wil aan Eric Daniëls geen vergunning geven om 48 arbeidsmigranten te huisvesten in een voormalig logeerhuis in het buitengebied van Dronten, aan de Roodbeenweg. De aanvraag voor het zogenoemde Polenhotel is afgewezen omdat in de plannen de slaapkamers te klein zijn en de initiatiefnemer te weinig met de buurt heeft overlegd.

Flevoland