Ane en Joran Sybesma, met achter hun de fonkelnieuwe dartbanen in de kantine van BAS Biddinghuizen. ,,Als we de deurtjes dichtdoen zie je ze niet.”
Volledig scherm
PREMIUM
Ane en Joran Sybesma, met achter hun de fonkelnieuwe dartbanen in de kantine van BAS Biddinghuizen. ,,Als we de deurtjes dichtdoen zie je ze niet.” © Foto Freddy Schinkel

Vader Ane en zoon Joran zijn maar wat trots op de acht gloednieuwe dartsbanen in Biddinghuizen (en de voetbalclub ook)

Op zaterdag een voetbalkantine, op maandag een dartsarena. Het clubgebouw van BAS in Biddinghuizen is multifunctioneel, nu er acht gloednieuwe dartsbanen zijn ingericht. Ane en Joran Sybesma zijn er maar druk mee. Voetbalkloffie uit, dartshirt aan. ,,De verwevenheid is mooi.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.