Een ritje in de achtbaan in Walibi Holland zit er de komende tijd nog niet in. Het attractiepark wordt voorlopig nog geen Fieldlab evenement en mag ook niet open voor mensen die een negatieve coronatest kunnen laten zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Een ritje in de achtbaan in Walibi Holland zit er de komende tijd nog niet in. Het attractiepark wordt voorlopig nog geen Fieldlab evenement en mag ook niet open voor mensen die een negatieve coronatest kunnen laten zien. © Walibi Holland

Walibi hoopte op heropening als proeflocatie, maar mag nog geen bezoekers met negatieve testuitslag ontvangen

Pretpark Walibi Holland staat niet op de lijst met locaties die deze maand als proef weer open mogen voor bezoekers met een negatieve coronatest. Het pretpark gaf twee weken geleden nog aan graag een Fieldlab-proefevenement te willen worden.

 1. Hier kun je in Oost-Nederland (met negatieve coronatest) weer even terug naar ‘normaal’
  Kaart

  Hier kun je in Oost-Nederland (met negatieve coronatest) weer even terug naar ‘normaal’

  Cultuur- en muziekliefhebbers in en rond Zwolle zitten deze maand eerste rang. Op liefst vijf plekken gaan de deuren weer open vanwege een landelijke proef met culturele evenementen voor bezoekers met een negatieve coronatest. Museum de Fundatie, poppodium Hedon, het Academiehuis en de theaters De Spiegel en Odeon mogen weer een paar dagen publiek ontvangen. Avonturenpark Hellendoorn is het eerste pretpark dat weer even open mag. Zaterdag al, voor 2.000 bezoekers.
 1. Video van de Dag | Uniek: deze tiener gooit onmogelijke split op bowlingbaan
  Play

  Video van de Dag | Uniek: deze tiener gooit onmogelij­ke split op bowling­baan

  13 april
 2. Kabinet presenteert openingsplan voor komende maanden
  Play

  Kabinet presen­teert openings­plan voor komende maanden

Flevoland