Waterpolitie.
Volledig scherm
Waterpolitie. © GinoPress BV

Waterpolitie schort staking op om te zoeken naar Ruben Kramer

DRONTEN - De waterpolitie heeft een staking opgeschort om te zoeken naar Ruben Kramer (25) uit Dronten. 'Een vermiste snel terug vinden weegt zwaarder dan de actie 'boten aan de kant', meldt de politie op twitter. 

Van Ruben is sinds afgelopen vrijdag niets meer gezien. Zijn auto is gevonden in de buurt van de Ketelburg. Een zoekactie op het Ketelmeer heeft zondag niets opgeleverd. Vandaag zoekt de politie verder, daarbij geholpen door het dregteam van de SOAD (Stichting Opsporings Apparatuur Drenkelingen) op Urk. 

Te weinig mensen

De Waterpolitie Landelijke Eenheid heeft de staking vorige week aangekondigd. Er zouden te weinig mensen zijn om het werk te doen. 

Zie ook:

Zoektocht bij Ketelbrug naar vermiste 25-jarige Drontenaar 

  1. Opknapbeurten en online dinnershow om horecazaken overeind te houden tijdens coronacrisis
    PREMIUM

    Opknapbeur­ten en online dinnershow om horecaza­ken overeind te houden tijdens coronacri­sis

    Horecazaken worstelen met de verlenging van de coronamaatregelen. Ondernemers proberen het hoofd boven water te houden door creatief te zijn. Café Eigenwijs en restaurant De Bastaard in Kampen krijgen een opfrisbeurt en in Lelystad organiseert Hajé een online dinnershow. ,,We kunnen in zak en as gaan zitten, maar moeten er ook het beste van maken”, stelt Hajé-eigenaar Thierry de Jager.

Flevoland