Volledig scherm
Vernielde deur bij zwembad De Abelen. © Zwembad De Abelen

Zwembad Abelen in Swifterbant weer doelwit vandalen

Vandalen hebben in de nacht van zondag op maandag opnieuw vernielingen aangericht bij zwembad De Abelen in Swifterbant.  Bij de kassaruimte werd een ruit van een deur vernield.

Dit meldt het zwembad op Facebook. Het zwembad was al eerder doelwit wit van vandalen. Eind maart werden allerlei materialen in het zwembad gedumpt door jongeren die het zwembad waren binnengedrongen.

In Swifterbant veroorzaken jongeren al een tijdje overlast. Vermoedelijk dezelfde groep jongeren die bij het zwembad de boel op stelten zette, was betrokken bij het ingooien van ruiten bij basisschool De Duykeldam.  Dorpsbelangen trok hierover aan de bel bij de politie. 

  1. Wiet en pillen op Lowlands in Biddinghuizen: Genoeg drugs, maar ook geen Sziget-achtige toestanden
    PREMIUM

    Wiet en pillen op Lowlands in Biddinghui­zen: Genoeg drugs, maar ook geen Sziget-achtige toestanden

    Een joint, xtc of ketamine. Van drugs op festival Lowlands in Biddinghuizen kijkt niemand op. Wel verbazen de festivalgangers zich over de grootschalige drugshandel waar vorige week twee Nederlanders voor werden opgepakt tijdens het Hongaarse festival Sziget. Kan dat ook op Lowlands? Op zoek naar wiet en pillen op de festivalcamping. ,,Voordat je het weet lig je schuimbekkend in de greppel.”

Flevoland