Volledig scherm
PREMIUM
Ervaringsdeskundige Charlotte Labee voor in de Spiegel. © German Villafane

Deze Miss Universe helpt mensen aan een gezond brein

Charlotte Labee (34) was ooit Miss Universe en had haar eigen kledinglijn. Maar toen stond haar leven ineens op z’n kop. Labee krabbelde overeind en helpt nu als brain balance expert mensen aan een gezond brein. 

Wat zie je als je in de spiegel kijkt?

,,Een intens gelukkige vrouw, gelukkiger dan ooit. Ik leef heel bewust in het nu. Als ik er ben, ben ik er ook echt. Een verademing. Zowel voor mezelf als voor mijn omgeving. Voorheen was ik gehaast. Ik was in mijn hoofd altijd bezig met de volgende stap. Ik was lijfelijk aanwezig, maar mijn gedachten waren elders. Mijn telefoon bleef onophoudelijk gaan. Ik wilde voldoen aan het perfecte plaatje. Ik was bang niet goed genoeg te zijn.’’

  1. Zo sleep je een investering van 1 miljoen euro binnen: ‘De uitwerking is zoveel belangrijker dan je idee’
    start-ups/ video

    Zo sleep je een investe­ring van 1 miljoen euro binnen: ‘De uitwerking is zoveel belangrij­ker dan je idee’

    Hoe zorg je ervoor dat op de werkvloer heel verschillende soorten mensen rondlopen? Werkgevers breken zich het hoofd over die vraag. Ondernemers Charlotte en Fleur Melkert (23) gebruiken data en kunstmatige intelligentie om vooroordelen uit het sollicitatieproces te bannen, een initiatief waarmee ze een investering van 1 miljoen euro hebben binnengehaald.