Gerard Croonen ziet zich vanwege de hoge energieprijzen gedwongen te stoppen met zijn bakkerijen.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerard Croonen ziet zich vanwege de hoge energieprijzen gedwongen te stoppen met zijn bakkerijen. © Pix4Profs/Moreno Molenaar

Bakker Gerard (65) stopt vanwege hoge energieprijzen: ‘Ik ga niet werken voor Jan met de korte achternaam’

Hij moest nog één jaar en negen maanden werken voor hij met pensioen kan. Toch is bakker Gerard Croonen genoodzaakt te stoppen met bakkerijen in Roosendaal en Wouw. De hoge energieprijzen nekken hem. ,,Dit doet zeer.”

7 reacties

 • John Oosting

  2 maanden geleden
  Ook voor de klanten van de bakker word de energierekening 2 of 3 x zo hoog. Dus die moeten ook op de kleintjes letten. Ik ga nu dinsdags ook bij Appie 3 broden voor 5,- halen. Dus het ligt niet aan klanten die wegblijven door de dure broodprijzen.asr aan de regering die de ondernemers niet willen helpen
 • Frank Leurs

  2 maanden geleden
  Jammer, en de pizzeria die door de hoge prijzen na 3 maanden(!) Moest stoppen. Hij had nèt zijn droom realiteit gemaakt.
 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  Zo zijn er nog veel. meer maar dan jonger.Mooi met pensioen,zou er niet wakker van liggen op die leeftijd.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ T Westerink, welke coalitie zou het in jouw ogen beter doen? Rechts mag niet meedoen en zLinks krijgt geen meerderheid.
 • T Westerink

  2 maanden geleden
  Met dank aan dit kabinet. Die overal te laat mee is als het op steun aan komt. Denkt alleen aan de grote jongen en maakt zo het hele MKB kapot. Laten we met z'n allen er voor zorgen dat dit kabinet zo snel mogelijk verdwijnt.