Drukte in de Dommelsch brouwerij: er wordt volop gewerkt om horecazaken op tijd te bevoorraden.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte in de Dommelsch brouwerij: er wordt volop gewerkt om horecazaken op tijd te bevoorraden. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Brouwers werken dag en nacht door: er moet bier naar het terras

De terrassen gaan weer open. En dat betekent dag en nacht doorwerken voor horecaleveranciers. ,,Het is alsof je met een oldtimer ineens van nul naar honderd moet.”

  1. Thijs bespaart door voor huisgenoten te koken: ‘Met z’n allen eten is vooral gezelliger, maar ook goedkoper’
    PREMIUM

    Thijs bespaart door voor huisgeno­ten te koken: ‘Met z’n allen eten is vooral gezelliger, maar ook goedkoper’

    De inflatie is op het hoogste niveau sinds meer dan veertig jaar. En dat merken we vooral in de supermarkt. Hoe kunnen we in deze dure tijden nog een beetje leuk - lees voordelig - boodschappen doen? Thijs Bakker (23) uit Zwolle woont in een studentenhuis en merkt dat het goedkoper is om samen met zijn huisgenoten boodschappen te doen en te koken. ,,Maar het is vooral gezelliger.”