Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Cora van Nieuwenhuizen kreeg de volle laag in de media, wat had ze dan verwacht?

ColumnIrene van den Berg is journalist en columnist, gespecialiseerd in financiële psychologie. Zij probeert ons economische gedrag te verklaren.

4 reacties

 • willem smalen

  1 jaar geleden
  Van Nieuwenhuizen is nooit een echte minister geweest. Ze was het verlengstuk van de 'luchtvaartlobby'. Nu officieel het verlengstuk van de 'energielobby. Kassa...voor haar.
 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Ik vind het belangrijk die tweede luchthaven,en Lelystad is er de perfecte plek voor,goede ontsluitingsmogelijkheden en redelijk centraal in het land,niet te ver van de randstad,misschien goed voor de economie,en ontwikkelingen moeten doorgaan,nu en in de toekomst,er is inmiddels een treinverbinding,is ook goed voor Lelystad wat nu nog wat verlaten ligt
 • Marinus van Boeyen

  1 jaar geleden
  Ik hoop dat de nieuwe regering dit alles snel hersteld,gebruik hiervoor zelfs acties als voorlopige maatregels.Verder hoop ik dat de mensen in den haag wachten met de plannenmakerij tot dat mijn favoriet Peter Ontzicht weer op een stoel zit.
 • B Zieleman

  1 jaar geleden
  Ik ben oprecht blij dat Cora opgehoepeld is, ze kreeg het voor elkaar om bijna heel Nederland over haar heen te krijgen, mede om Lelystad Airport er door te drukken. Ik hoop dat Barbara Visser heel wat verstandiger is, beseft dat het aantal vliegtuigen in de lucht drastisch teruggedrongen zal moeten worden en dat de vliegtuigmaatschappijen geen voorkeurspositie op gebied van belasting en geluidsoverlast meer krijgen. Mensen gaan letterlijk aan geluidsoverlast en vervuiling kapot!