Met de nee-ja-sticker kunnen Nederlanders duidelijk aangeven wat ze willen.
Volledig scherm
Met de nee-ja-sticker kunnen Nederlanders duidelijk aangeven wat ze willen.

Digitaal systeem vervangt nee-ja-sticker op de brievenbus

Iedereen in Nederland kan de bekende nee-ja-sticker of nee-nee-sticker volgend jaar van de brievenbus halen. De folderbranche komt namelijk met een nieuw digitaal systeem waarbij mensen online of telefonisch kunnen aangeven of ze wel of niet folders en huis-aan-huisbladen willen ontvangen.

5 reacties

 • Sanny Klingler-Sadelaar

  4 maanden geleden
  Een leuk idee maar wie gaat die stickers er ahalen? Wie een beetje logisch nadenkt ziet al voor zich dat er een wit souvenir achterblijft dat je er nauwelijks af krijgt, dat wordt echt smerig!
 • Julius Bruins

  4 maanden geleden
  Geen ja/ja stickers, geen folders, duidelijker kan het niet. En omzetverlies voor de reclamefolder branche, so what, met de huidige stand van de techniek zijn papieren informatiedragers toch overbodig, gewoon met de tijd meegaan.
 • WG Jansen

  4 maanden geleden
  En hoe gaan de bezorgers nu controleren zonder sticker of men idd een nee/ja, ja/nee of nee/nee optie hebben? Gewoon zo'n sticker op je klep, is meteen duidelijk. Slecht idee.
 • Yvonne Veld

  4 maanden geleden
  Robbert: Wat voor ideeën haal jij daar dan uit???
 • Robbert Scholten

  4 maanden geleden
  Ik vind die stickers wel leuk,geeft je ook een ideeën wat voor buurt mensen leven,jammer
 1. Tientallen grote ondernemingen beloven geen belasting meer te ontwijken

  Tientallen grote ondernemin­gen beloven geen belasting meer te ontwijken

  Ruim veertig Nederlandse multinationals en andere grote ondernemingen hebben afgesproken om zich niet of niet meer schuldig te maken aan belastingontwijking- en ontduiking. Bedrijven als Philips, Jumbo, Ahold Delhaize, Randstad, Shell, Heineken, Rabobank en KLM maakten bekend zich achter de zogenoemde Tax Governance Code van ondernemersorganisatie VNO-NCW te scharen. Daarmee geven ze concreet aan dat ze belastingafdracht als plicht zien waarbij ze beloven geen gebruik te maken van omwegen in belastingparadijzen om maar belastingen te ontwijken.