Met de nee-ja-sticker kunnen Nederlanders duidelijk aangeven wat ze willen.
Volledig scherm
Met de nee-ja-sticker kunnen Nederlanders duidelijk aangeven wat ze willen.

Digitaal systeem vervangt nee-ja-sticker op de brievenbus

Iedereen in Nederland kan de bekende nee-ja-sticker of nee-nee-sticker volgend jaar van de brievenbus halen. De folderbranche komt namelijk met een nieuw digitaal systeem waarbij mensen online of telefonisch kunnen aangeven of ze wel of niet folders en huis-aan-huisbladen willen ontvangen.

5 reacties

 • Sanny Klingler-Sadelaar

  1 jaar geleden
  Een leuk idee maar wie gaat die stickers er ahalen? Wie een beetje logisch nadenkt ziet al voor zich dat er een wit souvenir achterblijft dat je er nauwelijks af krijgt, dat wordt echt smerig!
 • Julius Bruins

  1 jaar geleden
  Geen ja/ja stickers, geen folders, duidelijker kan het niet. En omzetverlies voor de reclamefolder branche, so what, met de huidige stand van de techniek zijn papieren informatiedragers toch overbodig, gewoon met de tijd meegaan.
 • WG Jansen

  1 jaar geleden
  En hoe gaan de bezorgers nu controleren zonder sticker of men idd een nee/ja, ja/nee of nee/nee optie hebben? Gewoon zo'n sticker op je klep, is meteen duidelijk. Slecht idee.
 • Yvonne Veld

  1 jaar geleden
  Robbert: Wat voor ideeën haal jij daar dan uit???
 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Ik vind die stickers wel leuk,geeft je ook een ideeën wat voor buurt mensen leven,jammer
 1. Massaclaim tegen de staat in de maak: ‘Gestolen 400 miljard euro terug naar gepensioneerden’
  PREMIUM
  3

  Massaclaim tegen de staat in de maak: ‘Gestolen 400 miljard euro terug naar gepensio­neer­den’

  De politieke strijd om de honderden miljarden pensioengeld is geluwd, maar de juridische strijd gaat onverminderd door. Tegenstanders van het nieuwe pensioenstelsel vrezen dat gepensioneerden er in het nieuwe stelsel bekaaid afkomen. Ze zetten alles op alles om de schade te beperken; van massaclaim richting de staat tot meerdere rechtszaken. ,,Er is zeker 400 miljard euro van de gepensioneerden gestolen.’’