Europarlement geeft groen licht voor coronapaspoort, nieuwe stap naar ‘gewone’ zomervakanties

VIDEOEuropa heeft zojuist een nieuwe stap gezet op weg naar ‘gewone’ zomervakanties. Met een overweldigende meerderheid zette het Europees Parlement het licht op groen voor de coronapas.

19 reacties

 • Jan Heikamp

  1 jaar geleden
  Groot gelijk J.H. Klaassen, stukje bij beetje word je vrijheid ingeperkt als we nog vrijheid hebben. Ik heb van begin af aan al gezegd dat we nooit meer van 1,5 en beflapjes afkomen al ben je geprikt,want garantie dat je niks krijgt is er niet, je kan nog altijd ziek worden en overdragen dus ze creeeren een 2 deling en de niet gevaccineerden worden overal buitengesloten door zo,n paspoort, je word gewoon gedwongen die troep in te nemen,nou dan maar nergens meer naar toe en zelf eten meenemen
 • H. Weijs

  1 jaar geleden
  zo snel mogelijk paspoort klaar, des eerder zijn we van de virus af dan ook iedereen in virus prik gehad.
 • Marianne Klaasen

  1 jaar geleden
  En weer meer controle over de burgers. Dit maal onder het mom van het vrij kunnen reizen. Dit is gewoon een chantagemiddel om mensen te laten vaccineren. Ben bevreesd dat ook hier weer misbruik van gemaakt wordt. Enerzijds zullen er mensen zijn die echt wel een vals document gaan tonen en anderzijds gaat dit niet alleen gebruikt worden voor de Corona. De overheid heeft zo nog meer zicht en controle over de burgers. Mij niet gezien. Gelukkig beslis ik nog zelf.
 • S Kwijper

  1 jaar geleden
  Prima besluit! Een stickertje erbij in het bestaande gele paspoort zou ook voldoende moeten zijn bij inenting. Dat is niets nieuws. Laten we het positieve inzien. De reisbranche kan weer opstarten. Mensen laten genieten van hun leven, in zowel Nederland als in het buitenland. Nog zoveel moois te ontdekken/mee te maken. Het leven is al zo kort. En als je niet gevaccineerd wil worden, accepteer dan ook de gevolgen/beperkingen. Het is voor een zeer duidelijk doel lijkt mij.
 • Willem Jansen

  1 jaar geleden
  Alleen registratie in vaccinatie paspoort ( gele boekje) zou toch ook voldoende moeten zijn. Groet Willy Jansen.