Extra maatregelen vanwege drukte Zandvoort: ‘Voorkomen dat het weer gebeurt’

videoOp sociale media is opnieuw veel onbegrip ontstaan over de drukte rondom het circuit van Zandvoort. Er worden filmpjes en foto’s gedeeld waarop te zien is hoe duizenden mensen dichtbij elkaar staan of in grote groepen richting het circuit lopen. De organisatie neemt extra maatregelen om de toeschouwers beter te spreiden.

10 reacties

 • Martin Maalderink

  10 maanden geleden
  Mensen denk toch is na ze proberen ons gewoon te indoctrineren. Corona blijft onder ons, en het gros van de mensen merkt niet eens dat ze het hebben. Leef in vrijheid en geniet van het leven. En voor de mensen die het nog niet weten, we gaan dood.......allemaal. Met of zonder Corona. Je bent op deze aarde maar op vakantie, dus geniet ervan!!!
 • Eric Goedhart

  10 maanden geleden
  G.j. Hassink, zo'n reactie gaven sommige mensen een jaar of 80 geleden ook.
 • E. Lentekind- De Jong

  10 maanden geleden
  Zodra een lid van de Koninklijke familie iets wil, kan de rest barsten. Schande.
 • willem smalen

  10 maanden geleden
  'Formule 1' lijkt de beste formule om evenementen te houden...
 • g.j hassink

  10 maanden geleden
  Ze moeten ophouden met dat gezeik gewoon weer dingen doen als je getest en geënt bent mensen die niet geënt zijn uitsluiten.
 1. Stuntacties smaken TinQ goed: Harderwijks brandstofbedrijf ziet volop groeikansen
  PREMIUM
  VIDEO

  Stuntac­ties smaken TinQ goed: Harder­wijks brandstof­be­drijf ziet volop groeikan­sen

  Files en verkeerschaos in de buurt, vanwege de uurtjes goedkoop tanken; slechte reclame voor het Harderwijkse brandstofbedrijf TinQ? Allerminst, weet Jeroen van der Marel. Zijn merk ging er veelvuldig door over de tong en dat is bepaald niet vervelend voor een bedrijf dat zijn marktaandeel wil vergroten. Ondanks de vlucht van elektrisch rijden kan er meer benzine worden verkocht, denkt de verkoopdirecteur.