Oprichter en directeur Raymond Pouwels van Go Sharing.
Volledig scherm
PREMIUM
Oprichter en directeur Raymond Pouwels van Go Sharing. © GO Sharing

Investeerders steken recordbedrag in start-ups, Nederland broedplaats voor techbedrijven

Nog nooit ging er zoveel geld naar startende bedrijven in Nederland als het eerste kwartaal van dit jaar. Daardoor groeit Nederland uit tot een belangrijke broedplaats voor nieuwe techbedrijven.

0 reacties

 1. KNVB wilde Snollebollekes-reclame van de buis hebben, Jumbo past spotje niet aan
  1

  KNVB wilde Snollebol­le­kes-reclame van de buis hebben, Jumbo past spotje niet aan

  Voetbalbond KNVB heeft tevergeefs geprobeerd om de EK-reclame van supermarktketen Jumbo van de televisie te krijgen of in ieder geval te laten aanpassen. De bond stuurde een brief naar Jumbo, waarin hij zich beklaagde over de reclamespot met de Snollebollekes en de populaire ‘juichcape’ waarvoor klanten van de supermarkt kunnen sparen. In een reactie liet Jumbo de KNVB weten de campagne zo te laten.
 2. ING: Willem Engel gebruikte 50.000 euro aan Viruswaarheid-donaties voor stuk grond in Spanje
  update

  ING: Willem Engel gebruikte 50.000 euro aan Viruswaar­heid-donaties voor stuk grond in Spanje

  Coronascepticus Willem Engel heeft vorig jaar 50.000 euro aan donaties, die hij via zijn actiegroep Viruswaarheid had ontvangen, gebruikt om in privé de aankoop van een stuk grond in Spanje te financieren. Dat blijkt uit informatie van ING, die de zakelijke rekening van Viruswaarheid om die reden blokkeerde eerder dit jaar. De rechter oordeelt nu dat die maatregel van ING te ver ging, maar is wel kritisch op de handelswijze van Engel.