Maximaal vier klanten tegelijk, twee uur lang en verspreid in een showroom van 5000 vierkante meter over twee verdiepingen. Dat is vanaf woensdag de realiteit bij Gebroeders Seinen Meubelen in Nieuwleusen.
Volledig scherm
PREMIUM
Maximaal vier klanten tegelijk, twee uur lang en verspreid in een showroom van 5000 vierkante meter over twee verdiepingen. Dat is vanaf woensdag de realiteit bij Gebroeders Seinen Meubelen in Nieuwleusen. © Frank Uijlenbroek

Klanten krijgen (bijna) het rijk alleen in grote winkels: ‘Financieel kan het niet, maar mensen verwachten het’

pollMet zijn tweeën meubels kopen in een verder lege showroom. Of met een persoonlijk adviseur kleding uitzoeken, zoals alleen de rijken der aarde doen. Het is vanaf woensdag ook de realiteit in grote winkels in deze regio. Financieel kan het niet uit, maar de klanten verwachten het. ,,Dat is ons dilemma.”

 1. Diana's verfwinkel in Nunspeet is ineens wereldberoemd: ‘Klanten rijden soms 3 uur om’
  PREMIUM
  video

  Diana's verfwinkel in Nunspeet is ineens wereldbe­roemd: ‘Klanten rijden soms 3 uur om’

  Diana van Surksum (49) beleeft een ware digitale stormloop op haar verf- en restylewinkel MaisonMansion in Nunspeet. Zes jaar geleden begon ze met helemaal niets. Nu noemt Facebook haar ‘wereldberoemd’. Haar video's over klusprojecten zijn razend populair en bereiken soms wel 300.000 mensen. Zij heeft een eigen verfmerk, klanten willen met Diana op de foto en rijden twee, drie uur om bij haar te komen winkelen. Haar succesfactor? ,,Ik ben gewoon ik.”
 1. Supporters zwaaien op spectaculaire wijze GA Eagles uit
  Play

  Supporters zwaaien op spectacu­lai­re wijze GA Eagles uit

 2. Honderden Russen skiën in bikini de berg af
  Play

  Honderden Russen skiën in bikini de berg af